دستگاه برش لیزر

دستگاه برش لیزر

دستگاه برش لیزر

دستگاه برش لیزر

دستگاه برش لیزر شارژ تیوب دستگاه برش لیزر فلزات دستگاه برش لیزر غیر فلزات

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

الکتروموتور

الکتروموتور از لحاظ جربان مصرفی :

الکتروموتور یا موتور الکتریکی ( Direct Current ) یا جریان مستقیم DC:
الکتروموتور یا موتور الکتریکی (Alternative Current) یا جریان متناوب AC

کاربرد الکتروموتور :

کاربرد الکتروموتور ها بر اساس انواع آن ها متقاوت است شما میتوانید کاربرد الکتروموتور را در هود آشپزخانه ، فن حمام  و در صنایع بزرگتر و صنایع ماشین سازی،نظامی و . . .ببینید . استفاده از الکتروموتور در زندگی ما بسیار ملموس است و با اندکی حواس جمعی استفاده از این تکنولوژی را به راحتی می بینید.

 

تاثیر نوسان ولتاژ در الکتروموتور

نوسان ولتاژ در الکتروموتور باعث می شود تا عوامل زیر تحت تاثیر قرار گرفته

:
سطح راندمان
دقت عملکرد
عمر مفید
سطح جریان مصرفی
گشتاور تولیدی موتور

دمای بدنه موتور

برای انتخاب یک الکتروموتور خوب به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

الکتروموتور باید نیاز های شما را پاسخ دهد و عواملی که برای شما مهم خواهند بود عبارتند از توان، دور، محیط مورد استفاده، جنس پوسته، نحوه نصب، درجه حفاظت، ولتاژ برق مورد استفاده و فرکانس مورد نیاز و . . . که با داشتن اطلاعات لازم می توان الکتروموتور خوب را انتخاب کنید..

توان

اولین پارامتر برای انتخام الکتروموتور توان موتور می باشد که توان الکتروموتور بر حسب کیلووات (KW) یا اسب بخار (HP) بیان می شود. هر اسب بخار برابر با ۰٫۷۵ کیلووات می باشد

دور الکتروموتور

برای اطلاعات بیشتر در خصوص الکتروموتور این مقاله را بخونید
  • hamid ashrafi
  • ۰
  • ۰
شکر قهوه ای از انواع شکر است که از نیشکر یا چغندر قند به دست می آید و در انواع مختلف شکر قهوه ای روشن و تیره، شکر طلایی یا زرد، توربینادو، دمرارا و موسکوادو یافت می شود. بسیاری از مردم گمان می کنند رنگ شکر قهوه ای که امروزه در بازار یافت می شود به دلیل طبیعی تر بودن آن نسبت به شکر سفید است اما در حقیقت این شکر به صورت مصنوعی و با افزودن ماده ای به نام ملاس پس از تولید شکر سفید ایجاد می شود. خواص شکر قهوه ای خواص شکر قهوه ای
 شکر قهوه ای مصنوعی در حالت کلی مزیت چندانی نسبت به شکر سفید ندارد، در صورتی که شکر قهوه ای طبیعی که در طب سنتی به شکر سرخ مشهور است، برخلاف شکر سفید عاری از مواد شیمیایی است و ملاس طبیعی موجود در آن منبع غنی مواد معدنی همچون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و فسفر محسوب می شود و نیاز بدن به این مواد ضروری را تامین می کند. طبع شکر سرخ گرم و تر است. در ادامه قصد داریم شما را با خواص شکر قهوه ای طبیعی برای سلامتی، لاغری، پوست و مو آشنا کرده و درباره ارزش غذایی و مضرات شکر قهوه ای بیشتر بدانیم. با پرشین استار همراه باشید. خواص دارویی و فواید شکر قهوه ای نکته: مواردی که در ادامه ذکر می شود خواص شکر قهوه ای طبیعی هستند. 1. جلوگیری از چاقی شکر قهوه ای طبیعی نسبت به شکر سفید کالری کمتری دارد و به افزایش متابولیسم و کاهش اشتهای فرد کمک می کند، به همین دلیل افرادی که از چاقی رنج می برند در صورت مصرف شکر بهتر است شکر قهوه ای طبیعی را جایگزین شکر سفید کنند. 2. قاعدگی و پریود پتاسیم موجود در شکر قهوه ای طبیعی باعث آرامش عضلات رحمی شده 


و از گرفتگی و انقباضات دردناک پیش از قاعدگی پیشگیری می کند. 3. انرژی بخش شکر قهوه ای طبیعی نیز مانند هر کربوهیدرات ساده دیگری انرژی بخش است، اگرچه این خاصیت شکر قهوه ای مدت زمان کوتاهی دوام دارد اما نوشیدن چای یا قهوه به همراه شکر قهوه ای در افرادی که دچار سستی و ضعف صبحگاهی هستند می تواند انرژی کافی برای شروع کارهای روزانه را بدهد. 4. گوارش و هضم شکر قهوه ای طبیعی برای دستگاه گوارش مفید است و به بهبود عملکرد هضم و گوارش کمک می کند. شکر قهوه ای باد بیش از حد معده و روده را دفع می کند. برای بهبود هضم کافیست یک فنجان دمنوش زنجبیل به همراه شکر قهوه ای میل کنید. 5. ضد عفونی کننده شکر قهوه ای طبیعی دارای خاصیت ضد عفونی کننده است و به درمان سریع تر زخم ها و جراحت ها کمک می کند. اعمال موضعی مقدار کمی شکر قهوه ای روی بریدگی و زخم به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی آن، خطر عفونت زخم را کاهش می دهد. 6. بارداری مصرف شکر قهوه ای طبیعی در طول دوران بارداری به کاهش برخی ناراحتی ها و گرفتگی های مخصوص این دوران کمک می کند و برای بهبود سریع تر زخم و تامین انرژی مورد نیاز پس از زایمان نیز مفید است. 7. سرماخوردگی شکر قهوه ای طبیعی درمان خانگی موثر برای سرماخوردگی محسوب می شود، اگر دچار سرماخوردگی شده اید کافیست مقداری شکر قهوه ای و زنجبیل را به یک لیوان آب داغ افزوده و میل کنید. 8. آسم و بیماری های تنفسی برای درمان آسم و سایر مشکلات تنفسی توصیه می شود شکر قهوه ای طبیعی را جایگزین شکر سفید کنید زیرا این ماده غذایی از آسم پیشگیری کرده و علائم آلرژیک تنفسی را کاهش می دهد. 9. دیابت در افراد دیابتی که قطع مصرف شکر برای آن ها سخت است شکر قهوه ای طبیعی به دلیل کالری و شاخص گلیسمی پایین تر، جایگزین مناسبی برای مصرف شکر سفید محسوب می شود. هشدار: بیماران دیابتی توجه داشته باشند شکر قهوه ای هنوز هم می تواند اثر منفی روی قند خون به جا بگذارد و مصرف بیش از حد آن به راحتی موجب افزایش قند و ایجاد هاپیرگلیسمی در این بیماران می شود. فواید و مضرات شکر قهوه ای فواید و مضرات شکر قهوه ای خواص شکر قهوه ای برای پوست توجه داشته باشید: قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و 20 دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید. 10. درمان جوش و آکنه شکر قهوه ای طبیعی برای پیشگیری و درمان جوش و آکنه مفید است و پوست را سالم و شاداب می کند. 11. مرطوب کننده پوست شکر قهوه ای حاوی اسید گلیکولیک است که سموم پوست را دفع کرده و به عنوان مرطوب کننده عالی عمل می کند. انواع ماسک صورت شکر قهوه ای ماسک لایه بردار شکر قهوه ای شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر (هر یک 1 قاشق غذاخوری) را در مخلوط کن مخلوط کنید، سپس عسل طبیعی و روغن زیتون (هر یک به اندازه 1 قاشق غذاخوری) را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. صورت را کمی مرطوب کرده و ماسک را روی صورت بمالید. به مدت 5 تا 10 دقیقه به آرامی ماساژ دهید و سپس بشویید. ماسک شکر قهوه ای برای پوست های چرب 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، نصف فنجان بلغور جو دوسر، 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی صورت ماساژ دهید، بگذارید 5 دقیقه دقیقه بماند، سپس بشویید. دو بار در هفته از این ماسک استفاده کنید. ماسک شکر قهوه ای برای درمان آکنه نصف فنجان شکر قهوه ای و نصف فنجان روغن نارگیل طبیعی را با هم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه با حرکات دایره ای روی صورت خود بمالید. سپس با آب بشویید. برای درمان آکنه و جوش، هفته ای یک بار از این اسکراب صورت استفاده کنید. ماسک درخشان کننده پوست 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی صورت ماساژ دهید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند، سپس بشویید. نکات مهم هنگام استفاده از ماسک شکر قهوه ای ماسک را به آرامی روی پوست ماساژ دهید و از اعمال بیش از حد آن خودداری کنید زیرا باعث آسیب پوست و ایجاد لک های تیره روی پوست خواهد شد. اگر دچار آکنه هستید بیش از از یک بار در هفته از ماسک های شکر قهوه ای استفاده نکنید. حتما از شکر قهوه ای و روغن های طبیعی برای تهیه ماسک استفاده کنید. خواص شکر قهوه ای برای مو 12. پاکسازی پوست سر اسکراب شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر از پوست سر لایه برداری کرده و آلودگی و گرد و غبار را از موها پاکسازی و فولیکول های مو را تقویت می کند. ماسک موی شکر قهوه ای مقداری شکر قهوه ای و بلغور جو دوسر (هر یک به اندازه 2 قاشق چایخوری) را با هم مخلوط کرده و 15 قطره روغن زیتون و 2 قاشق چایخوری نرم کننده مو به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و روی پوست سر بمالید. 13. درمان شوره اسکراب شکر قهوه ای و روغن جوجوبا شوره سر را برطرف کرده و به درمان ریزش مو کمک می کند. اسکراب ضد شوره شکر قهوه ای 2 قاشق شکر قهوه ای و 1 قاشق نمک دریا را مخلوط کرده و مقداری آب لیمو تازه و روغن جوجوبا (هر یک به اندازه 2 قاشق) به آن اضافه کنید و روی موها بمالید. این ماسک به عنوان نرم کننده موها نیز عالی عمل می کند. ماسک موی شکر قهوه ای و جوش شیرین مقداری شکر قهوه ای و جوش شیرین (هر یک به اندازه 1 قاشق چایخوری) را با 1 قاشق غذاخوری شامپو و 3 قطره روغن درخت چای مخلوط کرده و برای چند دقیقه روی موها مخصوصا ریشه مو ماساژ دهید تا خون کاملا در این نواحی به جریان بیفتد. سپس با آب گرم آبکشی کنید. این ماسک مو را یک بار در ماه استفاده کنید زیرا باکتری های مو را از بین برده، شوره سر را درمان می کند و به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده از آسیب های مو جلوگیری خواهد کرد. هشدار: اگر رنگ مو دارید این ماسک ممکن است برای شما مناسب نباشد. 14. خواص شکر قهوه ای طبیعی در طب سنتی ملین و درمان یبوست بهبود بیماری های کبدی تمیز کننده خون دافع خلط سودا تقویت استخوان ها بهبود سرماخوردگی و سرفه تقویت کننده میل جنسی مفید برای زنان باردار شکر قهوه ای چیست؟ شکر قهوه ای به دو روش طبیعی و مصنوعی تهیه می شود. شکر قهوه ای و سفید هر دو طی یک فرایند از نیشکر یا چغندر قند به دست می آیند. نیشکر و چغندر قند حاوی مقادیر فراوانی ساکاروز هستند که طی فرایند تولید شکر مقدار زیادی از آن را از دست می دهند، اگرچه هنوز هم بیشتر مواد شکر (یا ساکاروز کریستالی) را ساکاروز تشکیل می دهد. طی فرایند تولید شکر، آب نیشکر و چغندر قند را گرفته و می جوشانند تا شیره آن باقی بماند که حاوی دو ماده ساکاروز و ملاس است. برای تهیه شکر سفید، ملاس شیره جدا شده و ساکاروز باقی مانده خشک و کریستالی می شود، به طوری که حدود 99 درصد شکر سفید را ساکاروز تشکیل می دهد و رنگ سفید آن هم به دلیل حضور همین ماده می باشد. برای تهیه شکر قهوه ای مصنوعی، در مرحله بعد مجددا مقداری ملاس به شکر سفید می افزایند، به طوری که شکر قهوه ای روشن حدود 3.5 درصد و شکر قهوه ای تیره تر حدود 6 درصد ملاس دارند و این مقدار تا 10 درصد نیز افزایش پیدا می کند. در صورتی که کریستال سازی شیره به طور مستقیم و بدون جداسازی ملاس انجام شود حاصل آن شکر قهوه ای طبیعی یا شکر سرخ خواهد بود. تشخیص شکر قهوه ای اصل طبیعی شکر سفید و قهوه ای تصفیه شده معمولا زبرتر از شکر قهوه ای طبیعی و خام است و ملاس آن به راحتی با شستن از کریستال ها جدا می شود. اما دانه های شکر قهوه ای طبیعی حتی با شستن نیز تغییر رنگ نمی دهند زیرا ملاس به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده آن ها می باشد. تفاوت شکر قهوه ای و شکر سفید شکر قهوه ای طبیعی نسبت به شکر سفید تصفیه شده، رطوبت بیشتری دارد و همین مسئله باعث کاهش سطح کالری و کربوهیدرات این نوع شکر می شود. اگرچه لازم است هنگام مصرف شکر قهوه ای نیز مانند هر ماده غذایی شیرین دیگر، توجه کافی به شمارش کالری و کربوهیدرات آن داشته باشیم. شکر سفید معمولا بوی خاصی ندارد اما شکر قهوه ای را از روی عطر آن می توان تشخیص داد. با وجود همه فوایدی که برای شکر قهوه ای ذکر کردیم، تاکنون نتایج علمی در مقیاس بزرگ درباره شکر قهوه ای به دست نیامده که ثابت کند مواد مغذی موجود در شکر قهوه ای (به استثنای مواد معدنی موجود در ملاس) بیشتر از شکر سفید تصفیه شده باشد. انواع شکر قهوه ای شکر قهوه ای روشن یا زرد: رایج ترین نوع شکر قهوه ای موجود در بازار است که بیشتر در پخت و پز استفاده می شود و حاوی حدود 3.5 درصد ملاس است. شکر قهوه ای تیره: حدود 6.5 درصد ملاس دارد و زمانی که طعم و رنگ تیره تر شکر قهوه ای مد نظر باشد از این نوع شکر استفاده می شود. شکر موسکوادو: این نوع شکر قهوه ای تیره ترین و طعم دارترین نوع است زیرا فرایند خشک شدن آن طولانی تر و زیر نور خورشید کافی صورت می گیرد. شکر دمرارا: نوعی شکر قهوه ای طبیعی است که بسیار کم تصفیه می شود و طعم ملایم ملاس دارد. شکر توربینادو: بسیار شبیه شکر دمرارا است اما طعم مشابه کارامل دارد و بیشتر همراه چای استفاده می شود. ارزش غذایی شکر قهوه ای شکر قهوه ای یا زرد چیست؟ قبل از هر چیز باید بدانید که شکر قهوه ای گاهی وقت ها به اسم شکر زرد هم در سوپرمارکت ها به شما عرضه می شود، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند و رنگ این شکرها با توجه به میزان خام بودن آنها ممکن است تغییر کند پس خیلی دربند زرد یا قهوه ای بودن آن نباشید. اما تاریخچه شکر قهوه ای تصفیه نشده به اواخر قرن 18 برمی گردد. شکر قهوه ای قابل مصرف از یک ترکیب ساکارز (شکر تصفیه شده) که با مقادیری معین از ملاس به صورت لایه ای نازک بر روی ذرات آن نشسته، تهیه شده است. قند و شکر قهوه ای بخریم یا نخریم؟! این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع است که شکر قهوه ای شماره 1 با رنگ نسبتا سفید تا شکر قهوه ای شماره 15 با رنگ قهوه ای تیره مشخص می شود. در این بین شماره های 6، 8، 10 و 13 از پرمصرف ترین انواع آن است. شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است. صد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالی که در شکر سفید این مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتری در شکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است. اگر می خواهید از شکر قهوه ای استفاده کنید برای جلوگیری از سفت شدن آن که دارای حدود 2 درصد رطوبت است شکر را در ظروف کاملا بسته ای که در آن هوا نفوذ نکند قرار دهید و بهتر است در یخچال نگهداری شود. موارد مصرف شکر قهوه ای شکر قهوه ای علاوه بر مصرف خانگی در شیرینی پزی و به خصوص پخت انواع کیم به ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد. این ماده برحسب کیفیت، مزه، بوی و قوام آن در ترکیبات شیر، بستنی، خامه، شیرینی و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود. در اروپا و آمریکا به این نتیجه رسیدند که شکر قهوه ای برای شیرینی پزی، مربا، کیک، تارت و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید است و طعم و بوی آن بر لذیذشدن این فرآورده ها می افزاید. شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند. قند و شکر قهوه ای بخریم یا نخریم؟! شکر قهوه ای طبیعی خاصیت درمانی دارد اما برخلاف شکر های قهوه ای مصنوعی که این روزها در بازار است و به گفته کارشناسان تغذیه هیچ خاصیت درمانی و رژیمی ندارد، شکر قهوه ای طبیعی می تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که از چربی خون بالا رنج می برند یا ناراحتی های گوارشی دارند. دکتر فرناز مهدوی، در این باره می گوید: «متاسفانه پیدا کردن شکر قهوه ای طبیعی کار ساده ای نیست. به خصوص این روزها که شکرهای قهوه ای به وفور وارد بازار شده اند. اما اگر می خواهید از خاصیت درمانی و دارویی این شکرها بهره ببرید بهتر است از طبیعی بودن آنها مطمئن شوید. شکرهای قهوه ای که اکنون در بازار است همان شکر سفید مصنوعی است که با افزایش ملاس به آنها رنگشان تغییر کرده در صورتی که شکر قهوه ای طبیعی شکری است که تصفیه نشده، رطوبت بیشتری دارد و بافت آن بسیار نرم تر از بافت شکرهای مصنوعی است.» این دکترای تغذیه می افزاید: «به هر حال خوردن هر ماده قندی باید با کنترل انجام شود. اینکه فکر کنیم شکر قهوه ای کالری کمتر و خاصیت درمانی دارد پس می توانیم به وفور مصرف کنیم کاملا اشتباه است. این شکر هم مانند دیگر مواد قندی می تواند ضررهای جبران ناپذیری به بدن شما وارد کند، ضمن اینکه استفاده از شکرهای قهوه ای به صورت فله ای فروخته می شود هم خطرات خاص خودش را دارد. این شکرها ممکن است با استفاده از رنگ های غیرخوراکی به این شکل درآمده باشند و برای بدن شما مضر باشد، پس بهتر است برای استفاده از شکر قهوه ای حتما از شکرهای بسته بندی شده با مارک های معتبر و البته داشتن نشان استاندارد استفاده کنید. ضمنا در مصرف هم زیاده روی نکنید. در بازار قند و شکر قهوه ای • شرکت نقش جهان، شکر قهوه ای، بسته ای 4 هزار و 500 تومان • قند قهوه ای ارگانیک فردیسان، قیمت 15 هزار و 500 تومان • شکر قهوه ای شیرین یار، 6 هزار و 500 تومان قند و شکر قهوه ای بخریم یا نخریم؟! شکر قهوه ای کیلویی 5 هزار تومان در حال حاضر هر کیلو شکر قهوه ای از سوی تولیدکننده به سوپرمارکت ها کیلویی 4 هزار تومان فروخته می شود ه در نهایت کیلویی 5 هزار تومان به دست مصرف کننده می رسد. شما هم می توانید یک بار این شکر قهوه ای را خریده و امتحان کنید، مطمئن باشید ضرر نمی کنید. ضمن اینکه قیمت این شکر با شکر سفید هم چندان تفاوتی ندارد. شکر قهوه ای و پوست همچنین اثرات مثبت شکر قهوه ای بر روی پوست غیرقابل انکار است. طوری که در برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند. شکر قهوه ای باعث کاهش ورم پوست و مرطوب شدن پوست و همچنین از سلول های پوست می شود در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند. فراموش نکنید که تمام این خواص مربوط به شکر قهوه ای طبیعی است. شکر قهوه ای مصنوعی رژیمی نیست؟ برخی افراد با این تصور که شکر قهوه ای ارزش تغذیه ای و درمانی بالا و کالری کمتری دارد آن را یک شیرین کننده مغذی و رژیمی می دانند و متاسفانه به وفور در رژیم غذایی مبتلایان به دیابت و افراد با اضافه وزن بالا دیده می شود. بیشتر شکرهایی که این روزها با نام شکر قهوه ای در بازار عرضه می شود، همان شکر سفید تصفیه شده به اضافه مقدار معینی ملاس است یا به عبارتی همان شکر قهوه ای مصنوعی. گرچه ملاس حاوی مقادیری کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است، اما به دلیل آنکه شکر، محصول مضری بوده و نمی توان از آن به مقدار زیادی استفاده کرد، این محصول کاربرد تغذیه ای و درمانی قابل توجهی ندارد و فقط برای افرادی که سالم هستند و بیماری زمینه ای ندارند یک شیرین کننده طبیعی محسوب می شود و می توانند آن را جایگزین شکر سفید کنند. قند و شکر قهوه ای بخریم یا نخریم؟! قند خرمای موجود در بازار واقعی نیست در کنار شکر قهوه ای قند هم به بازار عرضه شده، البته چندی پیش این قندها با نام قند خرما وارد بازار شد که خیلی زود مشخص شد این محصول واقعی نیست. مهندس چنگیز اسفندیاری معاون صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی ضمن رد امکان تولید قند حبه ای گفت: «قند خرما به صورت مایع تولید می شود. ترکیبات این قند شامل گلوکز و فروکتوز است و نوعی قند مونوساکاریدی شش کربنه است. قند خرما قابلیت کریستاله شدن ندارد و قندهایی که به رنگ قهوه ای به نام قند رژیمی خرما در بازار عرضه می شود به طور حتم از خرما تهیه نشده است. قندهای قهوه ای رنگی که با نام قند خرما عرضه می شوند ممکن اس از شکر پخت شده به دست آمده باشد. این نوع شکر دارای یک رنگ قهوه ای است و به طور کامل تصفیه نشده است. اگرچه برای سلامت انسان مضر نیست، اما در مقایسه با قندهای سفید دارای املاح بیشتر همراه با رنگدانه است.» وی خاطرنشان کرد: «ممکن است برخی کارخانه های قندسازی پس از ریختن شکر سفید در قالب چند لیوان شیره خرما روی آن پخش کرده و پس از پخش شیره خرما در شکر اقدام به برش به صورت حبه ای کنند که به طور حتم محصول به دست آمده با قند رژیمی خرما کاملا متفاوت است. قند رژیمی خرما نیز دارای خاصیت چاق کنندگی است و هر یک گرم آن 4 کیلوکالری انرژی تولید می کند. قند قهوه ای چیست؟ اما در کنار قند خرما که به بازار آمده قند قهوه ای هم هست که مانند شکر قهوه ای اگر طبیعی باشد می تواند خاصیت درمانی داشته باشد اما باید درنظر داشته باشید که قند قهوه ای طبیعی از کریستال های فشرده شکر قهوه ای تولید می شود و بافت درشت تری نسبت به قندهای سفید معمولی دارد. قند و شکر قهوه ای بخریم یا نخریم؟! شکر قهوه ای برای دیابتی ها خوب نیست یکی از تبلیغاتی که این روزها در مورد شکر قهوه ای زیاد به گوش می رسد، این است که مبتلایان به دیابت هم می توانند از این شکر استفاده کنند. اما این تبلیغ کاملا اشتباه است. ترکیبات این شکر هم مانند شکر سفید است و خوردن آن برای بیماران دیابتی مضر است. این شکر همان طور که گفته شد فقط کالری کمتری نسبت به شکر سفید دارد و دیابتی ها نباید از آن استفاده کنند. بهترین شیوه استفاده از شکر قهوه ای برای آنکه بهتر بتوان از شکر قهوه ای استفاده کرد به این نکته ها دقت کنید: - پودر: شکر قهوه ای را پودر کنید و به جای قند یا شکر سفید برای تهیه شیرینی به ویژه شیرینی خشک استفاده کنید. به این ترتیب بافت بهتری ایجاد می شود. - ذوب کردن: شکر قهوه ای را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب همراه با 2 قاشق آبلیمو مخلوط کنید و به آرامی حرارت دهید تا شکر آب شود. به این ترتیب شکر، شکرک نمی زند. - کارامل: ذوب شده شکر قهوه ای را با خامه مخلوط کنید و برای تزیین بستنی یا دسرها از آن استفاده کنید. یادمان باشد درباره استفاده از شکر قهوه ای در شیرینی پزی به دو نکته دقت کنید؟ 1- بستن در جعبه شیرینی: اگر شیرینی با شکر قهوه ای تهیه شده باشد، پس از بازکردن در شیرینی آن را در جای مرطوب نگهداری کنید تا شیرینی به «کلوخ سفت» تبدیل نشود. شیرینی های خانگی را نیز در ظروف دربسته نگهداری کنید. 2- برای دیابتی ها نیست: کالری شکر قهوه ای به نسبت سفید پایین است اما شکر «رژیمی نیست» بنابراین، این شیرینی ها فقط «کم کالری» است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست. مواد مغذی موجود در 100 گرم شکر قهوه ای به صورت زیر است: کالری: 380 چربی: 0 کربوهیدرات: 98 گرم پروتئین: 0.1 گرم عوارض جانبی و مضرات شکر قهوه ای مصرف زیاد شکر قهوه ای – حتی از نوعی طبیعی آن – باعث افزایش وزن و چاقی می شود. مصرف شکر قهوه ای برای بیماران دیابتی مضر است. افرادی که به عفونت مخمر مبتلا هستند از مصرف شکر قهوه ای اجتناب کنند.
  • hamid ashrafi